onsdag den 12. december 2012

Dagens gren 12.dec

Tænk sig engang, halvvejs gennem dec til juleaften :)
Og vupti så blir det 2013..

Idag var vist dagen hvor uendeligt mange blev gift, 12.12.12. Så dagen idag har med garanti stået i kærlighedens tegn for rigtig mange :)
Så tillykke til alle brudeparrene, der sagde ja til hinanden idag. Vi gjorde dem ikke kunsten efter herhjemme og gør det nok ikke i snarlig fremtid ;)

Herhjemme er der ikke sket det store idag, vi er vist bare en kedelig familie, på en alm hverdag med lidt influenzasymptomer hist og her.

Hr. r gjorde dog endnu et forsøg på, at bringe den ekstra julestemning ind, da han igen idag lavede brændte mandler..

Og han derefter også reddede mit første forsøg på, at lave risengrød.
Risengrød på rismælk, da den mindste pode ikke tåler mælk, spændende blir det jo så om det blir et hit, indtil videre har den nu 10mdr baby afvist alt der kunne minde om grød, men det er vist alligevel de færreste børn som afviser risengrød ;)

Dagens julepynt, er købt i år, for 14 dage siden. Det er den mindste skumfidus første julepynt. En fin blik-karussel, købt i butikken maduro i Kbh, som jeg sagtens kan anbefale hvis man ønsker at bruge noget tid på bare at gå på opdagelse i et spændende udvalg af pynt, legetøj, boligaccessories og småmøbler. Simpelthen en skøn butik, at smelte væk i :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar